Oferte speciale

Despre Amoart.ro

despre amoart.roSite-ul www.amoart.ro este un site comercial, proprietate a S.C. E-brand Development S.R.L.

Incepand cu 2009 am fost din ce in ce mai atrasi de arta moderna. Fapt pentru care ne-am deschis o linie moderna de productie si distributie tablouri canvas si postere. Am format si am instruit oameni astfel ca produsele oferite sa fie de cea mai buna calitate si in trend cu decoratiunile interioare moderne si cerintele din ce in ce mai revolutionare ale designerilor.

Pe langa atelierul propriu in care producem o gama larga de tablouri colaboram cu o multime de furnizori din Romania si din Europa, in incercarea de a oferi clientilor nostri o colectie de tablouri, postere, fototapete inedite.

Punem mare accent pe CALITATE si folosim materiale de printare, pe care cernelurile folosite de noua tehnologie sa reziste nelimitat. Printul trebuie sa fie IMPECABIL, ganditi-va la o rochie de mireasa, acel alb imaculat, acea dantelarie cu detalii fine. DA noi o reproducem PERFECT.

Lemnul este provenit de la un furnizor roman, un furnizor serios cu o tehnologie avansata de prelucrare si tratare a lemnului si ne mandrim sa colaboram frumos inca din 2009.

Pasiunea pentru arta moderna si decoratiuni cu imagini la dimensiuni cat mai mari ne-au adus in portofoliu un nou produs: fototapetul sau tapetul printabil. Avantajul fototapetul se datoreaza si tehnologiei digitale cum ar fi aparatele foto performante ce scot imaginii la rezolutii foarte mari, dar si dezvoltarea graficii digitale din ce in ce mai creative. 

Odata cu acest produs am format si o echipa de montaj special pentru fototapetul WallArt, fiind un tapet autoadeziv.

servicii inramari profesionaleIncepand cu 2013  ne-am dezvoltat si o linie de ansamblare rame pentru tablouri si postere. Astfel ca suntem mandri sa va oferim servicii profesionale de inramari cu o gama variata de profile moderne intr-un timp foarte scurt. Pentru profile de rama colaboram cu mari importatori, modelele fiind de provenienta Turcia, Italia, Polonia si Elvetia.

Oferim rame gata ansamblate cu geam float + mdf spate + agatatori in diverse dimensiuni, modele de rame si culori.  De asemenea oferim consultanta si rame la comanda pentru proiecte cu decoratiuni speciale.

Amoart.ro va ofera solutia completa in decoratiunile interioare cu arta moderna:

consultanta + concept grafic + print (canvas/ poster/ fototapet) + rama + montaj

Sloganul nostru: Decorezi si Impresionezi!

Vrei sa afli secretul succesului nostru?

Este simplu! Avem o echipa unita, care pune multa pasiune, pricepere si timp in fiecare proiect. Investim permanent in echipamente, materiale si ne alegem cei mai buni furnizori pe care ii respectam. 

Produsele Amoart se pot  comanda numai prin magazinul online sau direct la atelier:

Str. Chirca nr. 48, Magurele, Ilfov.


Nr.Ord.Reg.Com: J23/1451/2005


CUI: RO17829365


IBAN:    RO30FNNB001902427111RO01

Banca:  CREDIT EUROPE BANK